Sollentuna och tomtenatta

Igår efter jag jobbat klart åkte jag till Sollentuna med 3 kompisar och sen åkte jag till tomtenatta i upplandsväsby. De va skit kul och typ bara folk man känner haha. Jag hade jätte ont i fötterna när jag kom hem. Dom tog lite egopics Issa och cassi :D 




Kika mig !!!

Har tråkigt ! Snälla kika mig ! Kik: emmawolfericsson ! Sitter här i min ensamhet så kika på 



Rast

Nu har jag rast i en halvtimme sen ska jag gå ut enda till klockan två för jag är rast vakt ! Jobba är väldigt jobbigt och kallt -.- är sur på Max eftersom han tog min mobil och slog mig men jag ska ge igen. Haha och här försöker man lära barnen att inte slåss. Funkar jätte bra tycker jag :) eller inte. 



Praktisera i Märsta ! Nervös

I måndags började jag praktisera i Märsta på Tingvalla skolan. Jag går ju i 8an nu så det ska jag göra i en vecka. I början va jag jätte nervös men nu är det faktiskt okej. Jag jobbar inne på avdelningen regnbågen/6 åringar och klockan 2 jobbar jag på fritids. Jag känner en kille som går i 5an på Tingvalla skolan, han heter Max men de är bara han jag känner. Nej juste min pappas flickvän Annika jobbar där också. Små barnen är jätte söta och ska alltid hålla min hand. Idag blev de bråk om vem som skulle spela på min mobil haha. På fritids satt dom ovh måla. 


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.