Gör inte sådär!

OUPS JAG ÄR PRIVAT 
Jag absolut hatar när folk på instagram är privata. Jag kanske hittar ett konto som tipsar om ett annat och så ska jag gå in och kolla vad det är för något så är den personen privat! Och i deras bio står det något med damn jag är privat eller något sånt och det är sjukt irriterande och jobbigt.

HASHTAGS #
När folk använder 20 hashtags för att få likes och sånt. Ingen behöver så mycket hashtags så bara sluta med det, det ser inte snyggt ut på Twitter statusar om du har ett ord och sedan en massa HASHTAGS eller på Facebook när du skriver #hotgirl #sexy #cute #nomakeup liksom ingen bryr sig och speciellt inte på instagram när det är folk som har miljontals med # för att få likes.

RETWEETA DETTA OCH FÅ EN FÖLJNING AV HARRY STYLES
Sånna tweets får mig att bli sur för att om du är ett konto och bara vill ha uppmärksamhet och få folk att gilla och retweeta dina tweets så behöver du inte skriva lögner som att någon känd person kommer följa en om du gör som det står på tweeten. Jag ser folk varje dag skriva sånt på Twitter och att folk faktiskt tror på det är ju konstigt. Provade detta när jag var ny på Twitter alltså att retweeta andras tweets som hade sånna statusar men det funkade ju inte. Och sedan när ni tweetar gör detta och få fem hundra följare, men tror ni på det själva eller ? Det är bara folk som vill bli populära på Twitter som skriver sånt. Va er själv och sluta försöka bli så populära för ingen bryr sig endå. 

EN VECKA MED MIN ÄLSKLING
ursäkta att jag säger detta men folk som är ihop med någon behöver inte få det och verka som om dom har världens bästa liv för att dom har en kille och när ni skriver 20 statusar varje dag om hur bra eran pojkvän/flickvän är osv det är bara irriterande och ingen vill veta. Visst någon gång ibland kan man väll skriva det men herregud varje dag är ju att överdriva. Och sedan folk som skriver onödiga ointressanta statusar om allt som händer i deras liv. Oj spillde ut kitt kaffe. 3 minuter senare nu torkade jag upp kaffet. Sluta med det bara sluta med det. Du behöver inte skriva på Facebook om allt som händer. Och folk som bråkar på Facebook och gör slut och blir ihop igen hela tiden är jätte irriterande. Bete er som normalt folk och diskutera det i verkligheten och inte på Facebook. 

Inspirationen att skriva detta inlägg var från keelas blogg :)

.Well you are happy.

Ni vet den där känslan. När inget är okej och du bara besitter ut i tårar utan anledning. Haha fick det nyss och nej det är inte kul. Jag vet inte varför jag gråter jag bara gråter. Det kan vara för att min pappa inte vill att jag ska bo hos honom (vilket jag vill göra fast inför alla mina vänner drar jag på mitt fejk leende och låtsas som om allt är okej) eller så kan det vara för att jag från ingenstans har fått så jädra starka känslor för en kille som jag aldrig kan få (han är ju med i the fooo) eller så kan det vara för att min store bror som jag inte ser som min bror längre aldirg kommer och hälsar på aldrig kollar hur jag mår aldrig säger grattis när jag fyller år eller ens bryr sig om i fall jag levde eller inte, alla andra betyder så mycket för honom men jag nej inte ett skit nu har det väll gått två år sedan jag såg honom sist och nej han bor inte långt bort han bor strax utanför stan typ men nej nej skit i mig.......alltså jag vet inte för det ovan betyder inget för mig igentligen det bara sitter där i mitt huvud och får mig att må dåligt. Line of duty

Mår inge bra alls ! Ska nu i alla fall bara ligga i sägen och kolla på lime of duty :) den verkar jätte bra Can't I just not be ill ?

Det är typ omöjligt för mig att va frisk på vintern. På sommaren är jag nästan aldrig sjuk men av någon anledning blir jag det på vintern. Skulle vara med Amanda och Gilda idag men sjävklart så ska jag bli yr och spy. Är det för att jag tränar för mycket ?.....kan det va så ? Tränar varje dag eller inte igår för det blev ganska sent innan jag kom hem. 

Memories

 
(Ett hjärta som lyser i mörkret sitter vid memories texten) 

Idag på mammas jobb kopierade jag ut en massa bilder. Mest bilder från ogge's födelsedag men även en bild på Nash grier som jag tror många vet vem det är och sedan också en bild på mig och två utav mina bästisarrrrr (som jag ska vara med imorgon) :D vart har ni era minnen ? Jag har dom lite överallt, i mobilen, på datorn, på väggen :'), i huvudet såklart och i mina dröööööööömmmmmmaaaaaaarrrrrrr nej men något sånt ja. Ska antagligen fylla hela väggen med minnen särskilt bilderna jag kommer ta i april (the fooo konsteren i annexet) och bilderna i juni (one direction konsteren) och såklart bilder på mig och mina kompisar. Bara dom inte tycker det är creepy äsch det får dom leva med jag är lite konstig :'D 

Mammas jobb

Idag följde jag med mamma till hennes jobb. Sitter och kollar på pretty Little liars. Sedan blir det the originals och ravenswood. När mamma slutar ska vi åka och äta Kina mat !!!! :D det var länge sedan jag gjorde det. 
så arg !

Som ni kanske vet gillar jag som sagt pojkbandet the fooo och nu har deras maneger (vet inte hur det stavas) daff sagt att man inte får vara i närheten av studion, vara vid studion, inte leta efter killarna på stan osv. Det gör mig sjukt förbannad. Utan sina fans hade dom inte kommit såhär långt. Dom har ju till och med vunnit en grammi tack vare oss och nu får vi inte vara vid dom ! Så jävla lågt ! Är säker på att det inte är något killarna vill utan bara crewet annars vill jag höra det från dom inte från Daff ! Men vet ni vad jag tänker endå vara vid deras studio för det är fitt land och jag kanske inte är där för deras skull utan för att träffa en kompis eller något och bara för att daff ska tro att jag inte lyssnar på honom kommer jag gå runt med the fooo kepsen jag har (kommer ett inlägg om den senare idag eller imorgon) så Daff du kan skjuta upp dina regler någonstans för jag tänker fan inte sitta och lyssna på dig när du flertal gånger har skrikit på foooers bett dom gå eller fått killarna att springa ifrån oss. 
 HÄR ÄR DERAS NYA LÅT KING OF THE RADIO

Bilder från igår

Igår åkte jag till stan och träffade thobias och Aina från pH men fick även en mysig kram av ogge Molander och firade hans födelsedag! När jag var påväg därifrån kramade han mig enmu hårdare och jag va påväg att få panik. Ta mig tillbaka till igår tack ! 

Centrum,färgahåret idag !

Idag ska jag till centrum med min lillasyster tvingar med henne för det var länge sedan vi liksom va med varandra, vi ser varandra i skolan men jag bor inte hos pappa längre så jag är liksom inte hemma och är med mina små syskon så nu drar jag med Rebecca på en fika. Min lillebror är utomlands så jag passar hans ur söta fågel som älskar one direction haha. Den kind of dansar när man har på one direction. Ikväll aka jag färga håret! Ska bli ombre eller bara brunt tror jag har inte bestämt mig ennu så vi får se :) Donken igår

Igår efter skolan åkte jag och två utav mina bästisar till donken (mac donalds) och åt middag. Vi hade jätte kul. Det var ju alla hjärtans dag igår så det blev en liten friend dejt kan man väll säga. Vi hade ju ingen att spendera den med annars (haha forever alone) Jag hade i alla fall jätte kul igår plus att vi börjat prata om att bowla på lovet som är om två veckor! min lillebror ska till mexico då, orättvisssssstttttt! men jag skulle få något av honom i alla fall :) hade mer bilder men dom vill inte laddas upp ! :( 
HÄR ÄR LITE BILDER FRÅN IGÅR amanda tog dom jag lånar dom lite. 
 

BÖRJAT BLUUUGGGAAAA IGEN

Så jag har bestämt mig för att fortsätta blogga nu när mitt liv inte är i totalt kaos ! Lite info sedan sist. Jag har fått två the fooo biljetter till annexet foooer circle ! Ska bli sjukt kul. Sedan har jag beställt en the fooo keps (kommer i ett annat inlägg) min store syster är gravid så jag ska bli moster!!!!!!!!! Så glad! Aa det var nog allt men jag har ju även råkat spärra kitt bankkort så det måste fixas fort!!!