Lite bingo nu på nyår


Hoppas jag vinner 1 miljon !!! Gud va glad man skulle bli då 

Ps3

Blev lite dead or Alive 5 nu på morgonen hihi. Va ska ni göra idag ? Jag ska ut och smälla raketer, kolla på bingo grejs på tv och ha kul med familjen.

Lite blått glitter idag. 

2013-2014

Liten nyårs inspiration eftersom det är nyår idag !!! Är jätte taggad tills ikväll.


2013 hej då

❤️


Hej då 2013

 

Lite bilder jag målat

Hade tråkigt idag så jag satt och målade. Inte dom bästa bilderna men endå. 



PS. Om ni undrar varför de står Emma bergman på den här bilden är de för att jag heter de igentligen men min pappa heter Wolf i efternamn och har hetat bergman och min mamma heter Ericsson i efternamn så jag ska byta efternamn till Wolf Ericsson......ja i fall ni undrar skrev jag dit mitt riktiga efternamn hihi 

Nya VS

Nya bodymists från Victorias secret.
Cocunut passion och strawberries champagne luktar båda otroligt gått och jag rekommenderar dom och midnight dare och love spell om ni sla köpa vs fast alla tycker väll olika men som sagt jag rekommenderar. 



Tack bästa Erik !

Min bror kom hem med 1D (one direction) filmen till mig ! Blev så himla glad. Haha Isabell om du läser de här....nu ska vi nörda med 1D film sen eller hur haha. 



Lillebror

Nu på morgonen ville Erik (min lillebror) spela något skylanders på de nya ps3 så de gjorde vi. Snart ska jag dra till centrum med Isabell och Rebecca ! :) 


Snyggt där

Haha snyggingar ? Använde den grymt roliga appen troll me när jag var hemma hos Isabell. Imorgon ska jag till centrum och köpa vs med Isabell (min bff) och Rebecca (min lillasyster) 

Bra jul ?

 Guess girl kit. Luktar skit gott !

Vantar och ett par hörlurar

Ny väska och en stor USA kudde 


Två one direction biljetter !!! Så jädra glad

Ps3 !! :)


Mössa där de står Swag på 

Jätte mysig Svea kofta

2400 kr 

Allt de här fick jag från mammas sida av släkten därför står de del 1 så nästa får ni se imorgon från pappas sida av släkten :) hade ni en bra jul ? Jag hade en grym jul och imorse fråga min kompis Ida om jag ville köpa the fooo biljetter för 800 kr och jag sa ja så om några dar har jag även the fooo biljetter !!! Så himla glad ! Ska gå på one direction konserten med min biff Amanda och på the fooo konserten med min andra bff Isabell ! 


God jul




Imorgon är de jul !

Idag ska jag åka hem till pappa för att slå in mina paket till familjen för imorgon är de ju julafton ! Längtar så himla mycket. De är nämligen min favorit dag på året aa de och nyår såklart. Just va ska ni ha för nyårs löften iåd ? Har inte funderat ut några ennu. Men dom från förra året har jag hålla och de e jag stolt över.



Blåbärs muffins

Min favorit smak på alla muffins i världen är blåbärs muffins. De är så otroligt gått med blåbär men om jag skulle välja blåbär i muffin eller blåbär bara vanligt skulle jag välja bara blåbär. Vi brukar plocka de varje sommar på landet jag och min familj. Idag använde jag mig av mammas nya muffins maskin.



Julgran

Va tycker ni blev den fin eller ? Haha tyckte de va väldigt mycket glitter men de tar nog katten ner sen. 


3 dagar kvar till jul !!

De är bara 3 dagar kvar till jul (räknar från idag) Har inte ens satt upp julsakerna en vilket vi ska göra idag. Sen ska jag baka med min syrra och hennes pojkvän. Vi ska baka blåbärsmuffins. Super gott !! Älskar blåbär.  Jag är jätte taggad inför jul är ni ?



Bästa början på jullovet

Som sagtälskar jag the fooo och nu har dom släppt en ny låt ex factor ! Den är så himl bra jag lyssnar på den hela tiden nu haha. 



Imorgon

Imorgon har jag julavslutning !!! Yes äntligen lite lov. Men jag har inte mått något bra alls. Har haft ont i huvudet hela dan så jag vet inte om jag kommer gå imorgon. Hoppas jag mår bättre vill jätte hjärna få mina betyg....haha nej vem är de jag försöker lura ? Jag har F i typ allt. Jag försöker plugga men varje gång jag försöker så plingar mobilen eller ipaden till och jag kan inte låta bli att titta, är väldigt lätt distraherad haha inte undra på att man inte kan plugga under lektioner ens när klassen skriker och håller på då vill man ju kolla Vafan dom håller på med. Nej nej inga fula ord nu ska försöka sluta med det. 



8 veckor framöver

Japp jag och min bästis Isabell har bestämt oss för att börja träna igen. Vi börjar smått och ökar det varje söndag alltså gör vi samma sak varje dag i en hel vecka tills vi ökar med 10 situps. 


True shit.....



Bästa tröjan ever !

Keela har en sjukt snygg kläd stil och på hennes webshop hittade jag världens bästa tröja !! Okej så jag är lite av ett the vampire diaries freak. Kan allt om hela showen...jag skojar inte har sett varendaste avsnitt sen det starta för 4-5 år sedan ! Jag bara älskar den serien. Och Damon salvatore ! Omg han är så snygg  och så kommer keela med den hör tröjan ! Jag är så glad ! Hoppas inte den tar slut innan jul för efter  jul kan jag köpa den då har jag pengar. Kolla in hennes andra kläder, smycken och mobil skal här på www.candybykeela.se




I LOVE IT

 
Jag brukar vanligtvis ha naturligt platt hår och när jag säger platt menar jag totalt livlöst ! Jag älskar att ha platt hår men så ville min syster gör lockar i mitt hår så nu brukar jag ha det i stället. Man kan göra sjukt mycket med sitt hår men jag har så livlös fantasi också haha. Lite tips kanske ? hm..... 
 
CRED FÖR BILDERNA OCH LOCKARNA REBECCA (MIN LILLA SYSTER)
 

Are you really okey ?

 
Mitt liv är så himla patetiskt. Om ni bara visste.....är inte redo att berätta allt ennu men det är anledningen till att jag går till bupp. Nej jag har inte självmords tankar och så.....vet inte hur jag ska förklara. Igår exempelt när jag var i skolan och så då frågade några om jag var okej eftersom min gamel farmor dog. Jag svarar alltid ja. Jag låtsas inte bry mig. Jag låtsas att jag mår bra och drar på ett fejk leende. Sen går alla tillbaka till sitt vanliga jag och börjar göra en massa andra saker och där sitter man och vill bara brista ut i tårar men fortsätter le som vanligt.
 

Baka baka liten kaka

 
Förra veckan gjorde jag choklad muffins med choklad bitar i. Dom var jätte goda !!! prova på du också genom att följa receptet :) 
 
 
 

God morgon <3

Nej men hej på er. Bloggade inte igår för jag hade fullt upp med skolan nu. Sista veckan ni vet. Idag kommer det ganska mycket blogginlägg !!! Har nu hittat min överförings kabel till min system kamera. Orkar inte gå till skolan idag  eftersom jag sovit 2 timmar !!!!!! Min säng krångla så tillslut la jag mig på golvet och sov men jag har jätte ont i ryggen nu. 




3 advent helt förstörd

Min gamel mormor dog i natt......de är det man kommer få komma ihåg en vecka innan jul varje år fram över ? Saknar ord för hur jag känner jag menar varje sommar åkte jag dit och hälsa på henne på ålderdoms hemmet och nu är hon borta.....kan inte ens förstå hur min mormor eller mamma känner. Hur kan någon gå bort bara sådär ? Jag förstår inte 

TVD

Älskar the vampire diaries !!! Har sätt det  enda sen första avsnittet gick på tv i Sverige för första gången ! Jag kommer ihåg att jag var magsjuk och mamma satte på tvn åt mig och så kom det på. Hade precis börjat lära mig engelska så man fatta knappt för jag hann inte läsa med i texten häller hihi. Det är verkligen en serie ni borde kolla på. Den är sjukt bra och jag längtar tills nästa avsnitt men såklart gör dom ett dumt uppehåll tills januari ! -.- tur att december snart är slut då da. 


Musikhjälpen

Va de någon som var i Göteborg idag och kollade på musik hjälpen live ? Jag kunde tyvärr inte så jag satt hemma och kollade på hela program från runt 8-9 tiden till klockan 2-3 tiden. Jag skänkte 50 kr två gånger och önskade låten fridays are forever av the fooo en gång och monster av eminem ft.rihanna en gång. Jag såg the fooo när dom var där också och jag blev grymt stolt över mina boys. Dom har kommit så otroligt långt och nu förstår jag hur mamma känner sig när jag kommer hem med ett A på något prov haha vilket hänt bara en gång -.- ana dom var jätte bra i alla fall och till alla er som skänkte pengar ni gjorde ett jätte bra jobb och jag hoppas det blir en förbättring snart så inte kvinnor behöver dö av graviditeten! 



Jul stämning i huset

Nu känns de äntligen som jul. De har snöat till och från hela morgonen. Lite kallt kanske. Ska till mamma idag och kanske baka något hmm,.... Vi får se. 



Iite bilder <3






Jobbigt

Har sjukt mycket på gång nu. På torsdag nästa vecka har jag matte prov ! Idag har jag 4 inlämnings uppgifter + att jag måste göra en presentation i musiken innan måndag ! De är snart lov varför kan inte skolan ta det lugnt med alla läxor och prov ? Juste jag har även kinesiska läxa också. Ja haha jag valde kinesiska Som språk ! Vill byta för nu har jag gått 3-4 år på kinesiska och jag känner inte jag lärt mig särskilt mycket. Asså jag har inte F i kinesiska jag har C tror jag men tycker det blir stressigt att behöva göra kinesiska läxor och matte läxor varje vecka. Om jag ska byta tar jag nog till svenska engelska, nej jag har inte F i nått utav ämnena men jag kan ju redan det så då behöver jag inte plugga lika mycket och då får jag tid till andra ämnen. 





Biologi

Just nu sitter jag på min biologi kemi och pratar om olika kretslopp ! Någon som kan några kretslopp så jag kan leka smart till nästa gång jag har biologi haha 



Yes !


Gissa va jag skaffat ? Gimp ! De är ett jätte bra redigerings program. Hade det på min Mac book som gick sönder och på min Windows data och nu på syrrans data. Min två datorer är trasiga. Haha oups

Va med i en grym tävling !

Jag är med i Moas (Epicfaiil) tävling för att vinna 5 biobiljetter. det skulle betyda så sjukt mycket om jag vann dom. hade såklart tagit med mina bästa vänner på bio. de är inte ofta jag har pengar till att se på bio för jag slösar oftast pengar på andra. har jag 5000 så går oftast mer en hälften till andra och resten till mig. jag får typ ångest om jag köper något ingen annan får så då köper jag till dom med så att få dom här biobiljetterna skulle betyda jätte mycket för mig. Va med i tävlingen ni också genom att klicka på bilden så kommer ni till moas blogg. KLICKA ÄVEN PÅ BILDEN NEDANFÖR FÖR ATT KOMMA TILL EN AS GRYM HEMSIDA MED JULKLAPPS TIPS TILL NÄSTAN ALLT !!!!!  
 

 
 

Julklapps tips !

Alla tjejer behöver ju en present till en kille. här är några tips på julklappar.
The bro code
The playbook
Presentkort på junkyard
Presentkort på iTunes
eller pengar
 
Det finns såklart andra saker man kan köpa. man har faktiskt jätte mycket valmöjligheter men här är bara några tips.

Ljus äventyr


Min katt baloo började gå på ett ljus äventyr då han lukta på alla ljus jag hade i rummet. Typiskt katter ? Nej men helt plötsligt börja han lukta på ljus av nån konstig anledning men jag lyckades få två hyfsat bra bilder med min mobil. 


one direction !!!

 
 
Jag älskar verkligen one direction. Ska förmodligen även gå på deras konsert 2014. Dom har ju släppt några låtar på sista tiden och tre utav dom älskar jag verkligen. ja de är bara att läsa där ovanför.  best song ever, story of my Life och diana. Dom låtarna är så sjukt bra. man blir bara så himla glad av deras otroligt bra låtar och av killarna såklart hihi. Tänkte dela med mig lite av min glädje idag så här får ni låtarna nedanför. av alla dom tre låtarna jag nyss nämnde är nog diana eller story of my Life min favo utav dom tre.
 
 

Skola....läxor....skola

Imorgon blir det skola. Ush ska gå upp typ klockan 5 på morgonen för jag måste hämta mina hörlurar hos pappa jag kan inte koncentrera mig utan musik. Jag vet de är skumt men så är det. Börjar ju 8.15 så därför går jag upp klockan 5 åker till pappa vid 6 äter frukost och åker till skolan vid typ kvart i 8 men nu ska jag packa gympa kläder och koppla av med lite te

December känsla

Det känns verkligen som december nu när de är snö ute. Innan var det bara kallt och blåsigt me. Nu ligger de ett snö täcke här där jag bor ! Jag älskar verkligen snö. Vintern är så himla vacker så nu hälsar jag december välkommen ni känns de äntligen som december !!  



Jul outfit inspiration !



God morgon !

 
Måste gå upp så tidigt på grund av musik haha ? Ja asså jag har sjukt svårt att få koncentration under lektioner och det enda som hjälper är musik och mina hörlurar är hos pappa !!! NEEEJJJ ! Jag börjar ju kvart över åtta på morgonen (jag vet sjukt tidigt) och jag ska ju hinna fixa i ordning mig och få i mig frukost för hoppningsvis. brukar inte vara så bra på att få i mig något på morgonen. Måste gå upp klockan 6 för att fixa mig vilket brukar ta en halv timme det beror på hur mycket tid jag lägger ner på mobilen sen kommer jag till pappa runt typ 7 och då har jag en 35 minuter på mig att äta frukost sen drar jag till skolan. ska nog köpa Starbucks på pressbyrån innan jag åker till skolan. de får bli min frukost haha. eftersom de är skola idag har jag radat upp med inlägg för dagen så jag slipper stressa så har jag satt tid på dom så hål utkik efter inlägg !!
 

Bilder från idol när the fooo uppträdde

Cred för bilderna min lillasyster Rebecca 
 

The fooo idol igår !!! ❤️


Dagens citat





Dags att dra till pappa

Nu ska jag gå till bussen och hämta min system kamera hos pappa......blir stressigt idag för jagska plugga också ! Har en musik läxa som ska in på måndag och jag har inte ens hunnit börjat ennu ! Imorgon ska jag eventuellt shoppa me Emelie. Idag blir mindre inlägg !!! Svårt att hitta tid till allt.








Söta lockar

Idag när jag gick upp i morse fick jag känslan av att vilja göra lockar. Blev ganska bra men bilderna blev skit dålig för min system kamera e hos pappa och de är mamma vecka ! Ska hämta kameran idag, jag ska nämligen ut och fota lite sen. 



Kina mat + idol

Ska äta middag nu och snart kolla på idol !!! Är sö himla taggad för mina favorit boys ska ju va med och sjunga idag.....nämligen Oscar Enstad, Felix Sandman, Oscar (Ogge) Molander och Omar Rudberg som har ett band som heter the fooo ! Dom är sjukt grymma och nu får snart hela jädra Sverige veta det också ! Proud foooer !!! Dom har kommit så himla långt ! Älskar the fooo så himla mycket men tyvärr kunde jag inte åka till idol och se dom live men jag sjunger med till deras låtar hemifrån ! Däremot kommer min lillasyster va där och jag hoppas hon tar mycket kort på killarna ! 



Dagens citat !





Musik tips !

1. One direction - story of my life
2. One republic - Counting stars
3. Eminem ft. Rihanna - the monster
4. The fray - never say never
5. Armin van Buuren - this is what it feels like
6. The script - breakeven

De här är några utav mina favorit låtar och dom är sjukt bra så ni borde lika lite på låtarna tycker jag hihi 


Inte lite fel med kaffe

Blev lite kaffe efter bupp imorse ! Så gott. Älskar kaffe de är jätte gott ju. 




Bupp, skola och gaming kväll


Nu på morgon ska jag till Bupp.....skit kul....not ! Sen ska jag va dom timmarna som är kvar av mina lektioner och efter de ska jag dra hem men på kvällen ska jag följa med min store syster och hennes kille Niklas till en gaming natt inne i stan (det hette lferno) kostar 130 kr inträde oj oj ! asså man är uppe hela natten till typ 4 på morgon ! Hur ska jag orka ?! Har aldrig lanat förut och gu jag orkar knappt va vaken till 12 på natten hur ska jag klara mig till 4 ? Nån mer som ska dit ? Hihi. 


Vine !







Så sant !!









Dagens inspo



Snön e här !



Äntligen snöar det utomhus ! Fast de är sån där snö som smälter och blir vatten på bara några sekunder så blöt blev man mer en snöig. 

Veckans hiss och diss







Min katt tog min plats i soffan !



God morgon <3

Nu ska jag dricka upp mitt te och dra till skolan. Ska bara va i skolan till lunch sen äter jag lunch hemma och åker tillbax till skolan. Hatar skol maten. Jag bor ganska nära så de går snabbt så jag hinner till min nästa lektion. 



Fint julpynt på träden

Såg lite jul pynt på träden idag när jag skulle gå hem. Sjukt snyggt. Man börjar känna att julen närmar sig. 




Falska människor !!!

Enda sen tomte natta i Väsby har jag börjat bråka med 2 personer som är så himla elaka. Fattar inte varför människor måste va så ? Har dom ingen annan att haka på ? Är så förbannad ! Okej nu ska jag förklara lite vad som hänt. På tomte natta förra torsdagen så fråga jag min kompis isabell om jag fick hänga med och då sa hon att jag skulle fråga en annan kompis Sandeep så då gjorde jag det. Sandeep sa då att de va en tjej som heter Haifa som sa att jag inte fick följa med och då så fick jag inte de. Isabell bestämde senare att jag hon och cassi skulle åka till tomte natta bara vi tre så de gjorde vi. På tomte natta fick jag syn på Haifa och Sandeep så jag gick fram och sa inte för att va bitchig och så peka jag finger till Haifa. Hon kände inte mig och pratade skit om mig fick jag höra av andra så då blev jag arg och peka finger men i alla fall direkt efter der kalla hon mig bitch och prata skit om mig igen och sen idag när jag satt på hemkunskapen börja hon skriva en massa dumma saker till mig och då svara jag ! Dom ljög om att dom hade fest och att isabell va där eftersom isabell var i stallet ! Asså shit va sur jag blev då ! Aa så jag har suttit och bråkat med några små ungar hela fucking dan ! Är så himla arg och gu va mycket tid jag slösade på det. Tänkte gå ut och springa men nej de har jag inte hunnit och så får jag sitta och plugga sent på kvällen så jag knappt kan hålla ögonen öppna. 


Äntligen klar med pluggandet för idag !

Är så himla slut just nu !!! Enda sen jag kommit hem har jag suttit och pluggat, so, kinesiska och gjort klart inlämnings uppgiften i hemkunskap ! Sjukt trött men en ska jag inte gå och sova för nej nu ska jag packa gympa kläder tills imorn och duscha. Orkar inte ! Var tar all tid vägen ? 


God morgon

God morgon allihopa ! Idag är de skola som vanligt. Ush hatar skolan. Igår var jag sjuk men idag är jag frisk och ganska pigg. Kommer. Lite inlägg från idag och efter skolan åker jag till mamma. Kommer nog gå hem typ efter lunch. Orkar inte hela dan. På fredag har jag något himla möte med bupp. Kul.....eller inte ! Imorgon ska jag shoppa byxor och så om jag får pengar från mamma hihi. 



Ska få tatuering

Jag är 14 år nu men om ett år när jag fyller 15 ska jag få en tatuering. Jag har bestämt att skaffa infinity märket med en liten text där det står Faith och men jag har ingen aning pm vart jag vill ha den. Har ni några tips ? Själv funderar jag på sidan av handleden. Fyller år 24 september så håll räkningen på dra det gör jag ☺️


Vill ha !!!

Efter jul om jag inte får det här i julklapp så att säga.....då ska jag köpa det här. Älskar klackarna. Det är nog inte så vanligt att en 14 åring har på sig sånna men jag tycker dom är snygga och kepsen är bara wow. Älskar kepsar så himla mycket och den där med nitar var bara så himla snygg !!
 


Nyårs inspiration



Dags att kolla på julklappar

Nu ska jag kolla på julklappar till syskonen och eventuellt pappas flickvän, pappa och mamma. Jag har ju inga pengar eftersom jag slösat 400 kr i veckan så det får bli tigga hos mamma efter pengar. Hon fattar nog att jag behöver pengar till syskonen i alla fall. 


Adventure time

Kanske är lite töntigt men ja jag gillar att kolla på adventure time. Sätter en utav mina syskon på det så kan man ju inte låt bli afastna för ett brn program hihi.



Sjuk

Idag mår jag inte så bra tyvärr. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och vila. 






Mys


Äter glass och ska kolla på CSI. Chillar fast jag måste plugga igentligen. Får väll plugga imorgon fast då ska min hemkunskaps läxa in haha och jag är inte klar. 


New york ! Vs




Idag när mamma kom hem fick jag en ny Victorias secret body mist från new york ! Den heter midnight dare och luktar jätte gott. Nu ska den få en plats på min parfym hylla !!!!

blogfame !

Vill du tjäna pengar på din blogg ? bli då medlem på blogfame.se 
 

Mjöl krig ❤️

Jag och småttingarna hade lite mjöl krig när vi bakade idag. 




Members.com


Är du medlem på members ? Du borde bli det ! En grym sida med mode, sport, heminredning och resor med upp till 80% prisreducering. 

Vart är snön ?!


De är redan december och de är inge snö ute ?! Jag vill att snön ska komma snart. Älskar snö haha. 

Pepparkakor med små barnen !